Μια φτηνή θεραπεία για τον μύκητα των νυχιών: φθηνά, αποτελεσματικά φάρμακα

Η ονυχομυκητίαση μπορεί να εκδηλωθεί για διάφορους λόγους: οι άνθρωποι μολύνονται σε γυμναστήρια, πισίνες, σάουνες, στην παραλία και φορώντας παπούτσια ενός ατόμου που έχει προσβληθεί από αυτήν την παθολογία. Ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης της νόσου, η πλάκα των νυχιών καταστρέφεται σταδιακά και εμφανίζονται άλλα δυσάρεστα συμπτώματα. Για τη θεραπεία της νόσου, θα πρέπει να επιλέξετε εξαιρετικά αποτελεσματικά φάρμακα που είναι εύκολα ανεκτά και εγγυώνται ένα γρήγορο αποτέλεσμα. Συνιστάται να επιλέξετε μια φτηνή θεραπεία για τον μύκητα των νυχιών, καθώς η θεραπεία απαιτεί πολύ χρόνο.

Τι είναι ο μύκητας των νυχιών;

Η ονυχομυκητίαση είναι μια αβλαβής αλλά δυσάρεστη ασθένεια που παραμορφώνει την πλάκα των νυχιών. Ταυτόχρονα, το νύχι χάνει τη δύναμή του, χαλαρώνει και είναι επιρρεπές σε μόλυνση. Οι μυκητιακές ασθένειες μπορεί να προκληθούν από έναν αριθμό διαφορετικών παθογόνων παραγόντων, όπως ζύμη, μούχλα, δερματόφυτα, επιδερμόφυτα κ. λπ. Δεδομένου ότι κάθε φάρμακο επηρεάζει έναν συγκεκριμένο τύπο μόλυνσης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διαγνωστεί η παθολογία πριν ξεκινήσει η θεραπεία.

Συμπτώματα της νόσου

Αφού μολυνθούν τα πόδια, ο μύκητας παίρνει έναν ορισμένο χρόνο για να ριζώσει στις πλάκες των νυχιών. Η λοίμωξη επηρεάζει πρώτα τους αντίχειρες και καταστρέφει τη δομή των νυχιών κατά τη διάρκεια ενός έτους ή περισσότερο. Αυτή η διαδικασία συνοδεύεται από τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • Πάχυνση της πλάκας (αυξάνει η κερατοποίηση των ιστών).
 • Αλλαγή χρώματος (η πλάκα γίνεται κίτρινη, μαύρη ή καφέ).
 • Θρυμματισμός της άκρης (χωρίς θεραπεία ή ατελής, η μυκητιασική λοίμωξη εξαπλώνεται σε όλο το πάχος του νυχιού, προκαλώντας την κατανάλωση και θρυμματισμό)
 • Κνησμός του δέρματος που περιβάλλει τα νύχια.
 • δυσάρεστη μυρωδιά από τα πόδια.

Αντιμετώπιση μυκήτων των νυχιών

Τα σύγχρονα αντιμυκητιασικά φάρμακα όχι μόνο καταστρέφουν τα παθογόνα, αλλά μπορούν επίσης να συσσωρευτούν στους ιστούς και να τεθούν σε ισχύ πολύ μετά τη λήξη της χρήσης αντιμυκητιασικών φαρμάκων. Κατά κανόνα, η ονυχομυκητίαση των νυχιών στα πόδια αντιμετωπίζεται διεξοδικά σε αρκετούς μήνες (κατά μέσο όρο 2 έως 6). Η θεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση εξωτερικών παραγόντων και τη χρήση συστημικών φαρμάκων. Ο γιατρός μπορεί να προσδιορίσει ακριβώς ποια φάρμακα είναι κατάλληλα για τη θεραπεία του μύκητα. Η αυτοθεραπεία για την ονυχομυκητίαση μπορεί να επιδεινώσει την ασθένεια.

Μύκητας των νυχιών

Φθηνή θεραπεία για τον μύκητα των νυχιών

Μεγάλη ανησυχία για τους ασθενείς με ονυχομυκητίαση είναι κριτικές τρίτων για την αποτελεσματικότητα ενός ή άλλου αντιμυκητιασικού φαρμάκου. Ωστόσο, είναι λάθος να επιλέξετε ένα φτηνό φάρμακο για μύκητες των νυχιών που βασίζεται αποκλειστικά στις αντιδράσεις άλλων, καθώς κάθε περίπτωση της νόσου είναι ατομική και απαιτεί την ίδια προσέγγιση στη θεραπεία. Είναι καλύτερα να αφήσετε την επιλογή της βέλτιστης θεραπείας σε έναν ειδικό, τότε το αποτέλεσμα θα έρθει πιο γρήγορα και θα αποφύγετε πολλά πιθανά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της επιπλοκής της νόσου.

Τα φάρμακα που προορίζονται για την τοπική θεραπεία των προσβεβλημένων περιοχών και δεν εισέρχονται στη συστηματική κυκλοφορία ονομάζονται εξωτερικά. Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της αντιμυκητιασικής θεραπείας, ενώ τα συστηματικά φάρμακα χρησιμοποιούνται μόνο στα προχωρημένα στάδια του μύκητα. Τα τοπικά φάρμακα δείχνουν την αποτελεσματικότητά τους ιδιαίτερα σαφώς στις πρώτες μορφές ονυχομυκητίασης. Τα εξωτερικά φάρμακα είναι κατάλληλα για τη θεραπεία παθολογιών σε παιδιά και ασθενείς με αντενδείξεις για τη χρήση από του στόματος φαρμάκων.

Δισκία

Τα συστηματικά φάρμακα για μυκητιασικές λοιμώξεις σε ενήλικες λαμβάνονται από το στόμα (από το στόμα με νερό). Τα δραστικά συστατικά των δισκίων και των καψουλών μεταφέρονται από τα έντερα στην κυκλοφορία του αίματος και φτάνουν στην πλάκα των νυχιών, όπου σταδιακά συσσωρεύονται σε συγκεντρωμένες ποσότητες, καταστρέφοντας τον μύκητα. Είναι καλύτερα να μην αγοράζετε φάρμακα με μυκητοκτόνα αποτελέσματα από φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή, καθώς τα περισσότερα από αυτά μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες.

Η διάρκεια της θεραπείας υπολογίζεται ότι είναι περίπου 2-6 μήνες, αλλά σε προχωρημένες, σοβαρές περιπτώσεις θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να αυξηθεί η θεραπεία σε επαρκείς ποσότητες στο σώμα. Ένας γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει αυτά τα φθηνά φάρμακα για τους μύκητες των νυχιών:

 1. Φλουκοναζόλη.Τα δισκία καταστρέφουν τον μύκητα από το εσωτερικό καταστρέφοντας τα κύτταρα του. Το φάρμακο συνταγογραφείται σε δόση 50-400 mg ανά ημέρα. Η ακριβής ποσότητα του φαρμάκου καθορίζεται από τον γιατρό, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και τη σοβαρότητα της παθολογίας. Η φλουκοναζόλη εξαλείφει τα δυσάρεστα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης και καταστέλλει τον πολλαπλασιασμό επιβλαβών οργανισμών. Το μειονέκτημα του φαρμάκου είναι η παρουσία παρενεργειών.
 2. Κετοκοναζόλη.Αυτό το φθηνό φάρμακο για την ονυχομυκητίαση μπορεί να διαρκέσει από 3 μήνες έως ένα χρόνο στη χρήση. Πίνετε δισκία με γεύματα, 200-400 mg την ημέρα. Το μειονέκτημα του φαρμάκου είναι η απαγόρευση της λήψης του σε ηπατικές παθήσεις.
 3. Ιτρακοναζόλη.Το φάρμακο ενδείκνυται να λαμβάνεται μέχρι την πλήρη ανάρρωση, η οποία μπορεί να διαρκέσει πολύ. Η συνιστώμενη δόση είναι 200 mg ανά ημέρα. Το φάρμακο λαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα: η εβδομάδα εισαγωγής αντικαθίσταται από την ίδια περίοδο ανάπαυσης. Το μειονέκτημα του φαρμάκου είναι οι παρενέργειες.

κρέμα

Εκτός από τα συστηματικά φάρμακα, οι γιατροί συνταγογραφούν τοπικούς παράγοντες που, εκτός από την αντιμυκητιακή δράση, βοηθούν στην ανακούφιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων της παθολογίας. Μια φθηνή και αποτελεσματική θεραπεία για τον μύκητα των νυχιών είναι:

 1. Διφοναζόλη.Η κρέμα έχει μυκητοκτόνο και μυκητοκτόνο αποτέλεσμα, δρα εναντίον πολλών παθογόνων της ονυχομυκητίασης. Η διφοναζόλη διεισδύει εύκολα στη δομή της πλάκας και καταστρέφει τα μυκητιακά κύτταρα. Το πλεονέκτημα της κρέμας είναι ότι έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Το μειονέκτημα είναι η έλλειψη αποτελεσματικότητας όταν χρησιμοποιείται ανεξάρτητα (συνιστάται να το συνδυάσετε με τη χρήση συστημικών φαρμάκων).
 2. Κρέμα με: στεατικό οξύ, προπυλενογλυκόλη, ουρία, τριαιθανολαμίνη, 100% αιθέριο έλαιο τσαγιού.Ένα δημοφιλές φάρμακο εφαρμόζεται μέχρι να αναπτυχθεί πλήρως η υγιεινή πλάκα. Πριν απλώσετε την κρέμα, θα πρέπει να ψεκάσετε τα νύχια σας και να κόψετε το πάνω στρώμα με ένα εργαλείο μίας χρήσης. Στη συνέχεια σκουπίστε τα πόδια σας με μια πετσέτα. Η κρέμα επεξεργάζεται με καρφιά, εφαρμόζοντας ένα παχύ στρώμα κρέμας στις πλάκες, το οποίο καλύπτεται με γύψο και αφήνεται για 4 ημέρες. Μετά από αυτό το διάστημα, τα πόδια θα επιπλέουν ξανά και με τη βοήθεια ενός αρχείου αφαιρέστε τα νεκρά μέρη της πλάκας νυχιών. Οι διαδικασίες πραγματοποιούνται έως ότου αφαιρεθεί πλήρως ο προσβεβλημένος ιστός.
 3. Τερβιναφίνη.Υπό την επίδραση της κρέμας, υπάρχει μια δυσλειτουργία του μεταβολισμού των μυκητιακών κυττάρων, η οποία οδηγεί σε θάνατο. Η τερβιναφίνη είναι πολύ αποτελεσματική στη θεραπεία της πρώιμης ονυχομυκητίασης. Ο προσβεβλημένος ιστός λερώνεται δύο φορές με ένα λεπτό στρώμα κρέμας σε ρουφηξιά. Για να βελτιωθεί το αποτέλεσμα, τα πόδια ανεβαίνουν εκ των προτέρων σε ένα λουτρό σόδας, και αφού η πλάκα έχει υποστεί επεξεργασία με ένα καρφί, το στρώμα κερατοειδούς αφαιρείται.

Κηλίδα

Στην αρχή της ανάπτυξης μυκητιασικής νόσου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικά σοβάδες με απολέπιση. Τα πιο αποτελεσματικά μεταξύ των φτηνών αντιμυκητιασικών φαρμάκων είναι:

 1. Γύψος με ειδική λύση που επιταχύνει το θάνατο της πλάκας. Οι πλάκες νυχιών υποβάλλονται σε επεξεργασία με το υγρό μετά τον ατμό των ποδιών. Το έμπλαστρο αφαιρείται μόνο μετά από 4 ημέρες, μετά τις οποίες η διαδικασία επαναλαμβάνεται ξανά. Το μειονέκτημα του επιθέματος είναι η σχετική αποτελεσματικότητά του.
 2. Ένα κινεζικό φυτικό έμπλαστρο για τη φθηνή θεραπεία μυκητιασικών λοιμώξεων. Το φάρμακο βοηθά στην γρήγορη και ανώδυνη αφαίρεση των προσβεβλημένων πλακών. Σε προχωρημένη ονυχομυκητίαση, συνιστάται η χρήση του επιθέματος με συστηματικά αντιμυκητιασικά φάρμακα.

Διάλυμα μανιταριού

Μεταξύ των φθηνών θεραπειών για τον μύκητα των νυχιών, οι λύσεις καταλαμβάνουν μια ξεχωριστή θέση, καθώς αυτή η μορφή φαρμάκου είναι καλύτερα ικανή να διεισδύσει βαθιά στους ιστούς. Μερικά από αυτά τα φάρμακα χρησιμοποιούνται επίσης για τη θεραπεία παπουτσιών. Τα αποτελεσματικά αντιμυκητιακά διαλύματα περιλαμβάνουν:

 1. Χλωρονιτροφαινόλη.Το φάρμακο ανήκει στην ομάδα των αρενών και περιέχει ενδεκυλενικό οξύ, το οποίο έχει αντισηπτικό αποτέλεσμα και εμποδίζει την ανάπτυξη μυκητών. Το υγρό εφαρμόζεται στις πλάκες των νυχιών 2-3 φορές την ημέρα. Η θεραπεία πραγματοποιείται έως ότου το υγιές νύχι αναπτυχθεί πλήρως. Το πλεονέκτημα του φαρμάκου είναι η αποτελεσματικότητά του και η εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης. Η έλλειψη φαρμάκων είναι η απαγόρευση της χρήσης του για τη θεραπεία παιδιών κάτω των 2 ετών.
 2. Ένα διάλυμα που περιέχει: βορικό οξύ, φαινόλη, ρεσορκινόλη, βασική φουξίνη.Ένα από τα φθηνότερα αντιμυκητιασικά φάρμακα με αντισηπτικές και βακτηριοκτόνες ιδιότητες, το οποίο δεν είναι πάντα αποτελεσματικό στη θεραπεία των πλακών των νυχιών, είναι το κύριο μειονέκτημά του. Το πλεονέκτημα του φαρμάκου είναι η ελάχιστη τιμή.

Φτηνή αλοιφή

Οι τοπικοί αντιμυκητιασικοί παράγοντες με τη μορφή αλοιφής ή γέλης είναι από τους πιο δημοφιλείς στη θεραπεία της πρώιμης ονυχομυκητίασης. Ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει ένα από τα ακόλουθα φάρμακα:

 1. Τερβιναφίνη.Μια φθηνή αλοιφή για μύκητα των νυχιών γίνεται με βάση την αλλυλαμίνη, το δραστικό συστατικό είναι η υδροχλωρική τερβιναφίνη. Το φάρμακο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του μύκητα στα πόδια και τα χέρια στο αρχικό στάδιο της ανάπτυξης της παθολογίας. Χρησιμοποιήστε το φάρμακο μετά από καθημερινά ατμόλουτρα. Τα πλεονεκτήματα του φαρμάκου είναι ότι είναι φθηνό, αποδεδειγμένο και αποτελεσματικό στη θεραπεία των πρώτων σταδίων της ονυχομυκητίασης. Το μειονέκτημα του προϊόντος είναι ότι δεν είναι πολύ βολικό για τη χρήση τους (για να μην σβήσει κατά λάθος την αλοιφή, τοποθετείται επίδεσμος γάζας στο δάχτυλο).
 2. Σαλικυλική αλοιφή.Υπάρχουν δύο τρόποι για τη θεραπεία της ονυχομυκητίασης με αυτό το φθηνό, καθολικό φάρμακο: χειριστείτε τα νύχια σας με αλοιφή αρκετές φορές την ημέρα ή απλώστε ένα στρώμα στις πληγείσες πλάκες και αφήστε το για μια νύχτα σε μορφή συμπίεσης. Συν σαλικυλική αλοιφή στη διαθεσιμότητα, το μειονέκτημα - θα είναι αποτελεσματική μόνο στο αρχικό στάδιο της μόλυνσης με μυκητιασική λοίμωξη.

Θεραπευτικά βερνίκια

Αυτή η μορφή δοσολογίας φαρμάκων είναι καλή στο ότι, μετά την εξάτμιση του διαλύτη, ο παράγοντας μετατρέπεται σε φιλμ που στερεώνεται στην προσβεβλημένη πλάκα. Αυτή η ιδιότητα προστατεύει το νύχι για αρκετές ημέρες μετά τη χρήση του βερνικιού. Ένα άλλο πλεονέκτημα τέτοιων φαρμάκων είναι η ικανότητα να διεισδύει βαθιά στο κρεβάτι των νυχιών και να έχει μυκητοκτόνο και μυκητοκτόνο αποτέλεσμα για 7-10 ημέρες.

Τέτοια κεφάλαια μπορούν να συνδυαστούν με διαδικασίες θεραπείας με λέιζερ και να θεραπεύσουν τον μύκητα τόσο σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης όσο και αργότερα. Τα φθηνά χρώματα με αντιμυκητιακό αποτέλεσμα περιλαμβάνουν: Χρώματα με το δραστικό συστατικό Amorolfin.

Φθηνοί αντιμυκητιασικοί οροί και σπρέι

Είναι βολικό να αντιμετωπίζεται η ονυχομυκητίαση με σπρέι και ορούς, οι οποίοι, επιπλέον, είναι φθηνότεροι από τα βερνίκια. Τέτοια κεφάλαια χρησιμοποιούνται δύο φορές την ημέρα μετά τον καθαρισμό των προσβεβλημένων πλακών με αρχεία μίας χρήσης που επισυνάπτονται στα δείγματα. Αυτά τα φθηνά φάρμακα περιλαμβάνουν:

 1. Ορός για καρφιά που περιέχουν: νερό; Διήθημα ενζύμου σίκαλης; Πεντυλενογλυκόλη; Διμεθυλ ισοσορβίδιο και υδροξυαιθυλ κυτταρίνη.Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για την κάλυψη των ιστών που προσβάλλονται από τον μύκητα 2-3 φορές την ημέρα. Ο ορός περιέχει αρχεία μίας χρήσης νυχιών με τα οποία μπορείτε να αφαιρέσετε ανώδυνα το ανώτερο στρώμα των νυχιών. Το πλεονέκτημα του ορού έγκειται στην αποτελεσματικότητά του, το μειονέκτημα είναι ότι για να θεραπευτεί πλήρως ένας προχωρημένος μύκητας, είναι απαραίτητο να συνδυαστεί η χρήση ορού με συστηματικά φάρμακα.
 2. Υδροχλωρική τερβιναφίνη.Το φάρμακο παρασκευάζεται με τη μορφή ψεκασμού, το οποίο επεξεργάζεται τις πλάκες των νυχιών 1-2 φορές την ημέρα, έχοντας προηγουμένως βάλει στον ατμό και τις αρχειοθετήσει. Το πλεονέκτημα του φαρμάκου είναι η φθηνότητα και η αποτελεσματικότητά του, το μειονέκτημα είναι ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης.

Ένα φάρμακο πένας για τον μύκητα των νυχιών

Σχεδόν το ένα τρίτο των ανθρώπων πάσχουν από μυκητιασικές ασθένειες των ποδιών και των νυχιών, οι οποίες απαιτούν περίπλοκη θεραπεία. Παρόλα αυτά, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα μόνοι τους, υπό την προϋπόθεση ότι τους δίνεται μια λίστα με ακριβά φάρμακα που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά, απευθυνόμενοι σε ειδικό. Αυτή η γνώμη είναι λάθος επειδή τα φαρμακεία προσφέρουν επίσης φθηνά αντιμυκητιασικά φάρμακα, για παράδειγμα:

 1. Κυπερμεθρίνη.Αυτό είναι το φθηνότερο φάρμακο για τον μύκητα των νυχιών και χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία ζώων, αλλά είναι επίσης εξαιρετικό ως αντιμυκητιασικό. Επιπλέον, η λύση είναι φθηνή και αποτελεσματική στην καταπολέμηση λοιμώξεων ζύμης. Το μειονέκτημα είναι ο κίνδυνος βλάβης του δέρματος κοντά στα νύχια κατά την επεξεργασία των πάνελ.
 2. Φλουκοναζόλη.Το φάρμακο είναι πολύ αποτελεσματικό έναντι πολλών τύπων μυκήτων. Τα δισκία έχουν ισχυρό συστηματικό αποτέλεσμα, οπότε είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσέχετε τη δοσολογία κατά τη λήψη τους.

Ανάλογα ακριβών προϊόντων

Τα φτηνά φάρμακα περιέχουν το ίδιο δραστικό συστατικό με τα ακριβά φάρμακα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κατώτερα από τα τελευταία στην αποτελεσματικότητα. Τέτοιοι αντιμυκητιακοί παράγοντες έχουν παρόμοιο φαρμακολογικό θεραπευτικό αποτέλεσμα. Αλλά πριν αντικαταστήσετε το φάρμακο με ένα φθηνότερο ανάλογο, είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Τα φτηνά αντιμυκητιακά φάρμακα είναι:

 1. Κλοτριμαζόλη.Η αλοιφή και το διάλυμα χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό διείσδυσης ιστών και εξασφαλίζουν γρήγορη επούλωση.
 2. Itroconazole.Οι κάψουλες με αντιμυκητιασικά συστατικά έχουν αποδειχθεί εξαιρετικές για τη θεραπεία διαφόρων τύπων μυκητίασης. Η ιτροκοναζόλη καταστρέφει αποτελεσματικά τα σπόρια και σταδιακά συσσωρεύεται στους ιστούς των νυχιών. Εάν τηρηθεί η δοσολογία, ο παράγοντας σπάνια προκαλεί παρενέργειες.
 3. Τερβιναφίνη.Τα δισκία ευρέος φάσματος είναι αποτελεσματικά έναντι των περισσότερων παθογόνων ονυχομυκητίασης. Το μειονέκτημα του φαρμάκου είναι ένας μεγάλος κατάλογος αντενδείξεων.

Αντιμυκητιασικό φάρμακο για εγκύους

Πολλά αντιμυκητιασικά φάρμακα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επειδή μπορούν να βλάψουν το μωρό. Η θεραπεία για ονυχομυκητίαση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου περιπλέκεται από το γεγονός ότι τα αντιμυκητιασικά φάρμακα έχουν πολλές παρενέργειες. Με μια μικρή σοβαρότητα της παθολογίας, οι γιατροί περιορίζονται στην τοπική θεραπεία και συνταγογραφούν τα ακόλουθα φάρμακα σε μια γυναίκα:

 1. Κρέμα με: στεατικό οξύ, προπυλενογλυκόλη, ουρία, τριαιθανολαμίνη, 100% αιθέριο έλαιο τσαγιού. . . Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, τα πόδια βράζουν στον ατμό με σόδα σε νερό. Αφού οι πλάκες καθαρίστηκαν με ένα νυχιών μίας χρήσης, καλύφθηκαν με στρώμα κρέμας και καλύφθηκαν με γύψο για 4 ημέρες. Μετά από αυτό, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τον νεκρό ιστό των νυχιών. Η διαδικασία πραγματοποιείται έως ότου εξαλειφθεί πλήρως η μυκητιακή λοίμωξη.
 2. Διφοναζόλη.Η κρέμα τρίβεται στην περιοχή που επηρεάζεται από τον μύκητα. Συνιστάται η χρήση bifonazole αρκετές φορές την ημέρα, ενώ η διάρκεια της θεραπείας είναι τουλάχιστον 12 εβδομάδες.
 3. Εκχύλισμα σπόρου γκρέιπφρουτ.Το φάρμακο διατίθεται με τη μορφή σταγόνων, οι οποίες εφαρμόζονται στα προσβεβλημένα νύχια μετά τον ατμό και την αρχειοθέτηση του άνω στρώματος. Η θεραπεία για ονυχομυκητίαση σε έγκυες γυναίκες διαρκεί περίπου 16 εβδομάδες.

τιμή

Η επιλογή του σωστού φαρμάκου πρέπει να ανατεθεί σε έναν ειδικό, καθώς η αυτοθεραπεία είναι πιθανό να σπαταλήσει μάταια χρόνο και χρήμα. Επιπλέον, τα παθογόνα σπόρια μπορούν να αναπτύξουν ανοσία σε ορισμένα φάρμακα, μετά τα οποία γίνεται πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί ο μύκητας. Αφού ο γιατρός συνταγογραφήσει φάρμακα, μπορείτε να το αγοράσετε από το φαρμακείο ή το ηλεκτρονικό κατάστημα, παραγγέλλοντας στοχευμένη παράδοση.