Κριτικές Zenidol

 • Ιωάννης
  Ο μύκητας μου είναι σε χρόνια μορφή. Πριν από μισό χρόνο άκουσα για την κρέμα Zenidol και αποφάσισα να τη δοκιμάσω σε δράση. Μετά από ένα μήνα χρήσης της κρέμας, η οποία όχι μόνο απαλλάσσει όλες τις δυσάρεστες αισθήσεις, αλλά και τη μυρωδιά μυρωδιά, απολαμβάνω ακόμα το αποτέλεσμα.
  Zenidol
 • Αναστασία
  Ο μυκολόγος συνέστησε να αγοράσω κρέμα Zenidol, την οποία έκανα. Μετά από 2 εβδομάδες, ήμουν εντελώς απαλλαγμένος από μόλυνση, φλεγμονή και φαγούρα, το δέρμα έγινε καθαρό και υγιές και μετά από ένα μήνα οι πλάκες των νυχιών έγιναν φυσιολογικές και σταμάτησαν να ξεφλουδίζουν.
  Zenidol
 • Ιωάννα
  Χρησιμοποιώ την κρέμα Zenidol εδώ και πολύ καιρό. Αφού αυτή η κρέμα έχει ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοήθησε να απαλλαγούμε γρήγορα από τη μόλυνση ζύμης χωρίς να προκαλέσω παρενέργειες στο σώμα, το χρησιμοποιώ τακτικά αλλά για σκοπούς πρόληψης.
  Zenidol
 • Σοφία
  Ποτέ δεν είχα μανιτάρι, αλλά για κάποιο λόγο φοβάμαι πολύ. Σκούπισα τα τακούνια μου με αλκοόλ μετά την άσκηση, αλλά στεγνώνει πολύ το δέρμα. Τώρα βρωμίζω το Zenidol. Οι αισθήσεις είναι οι πιο ευχάριστες και προστατεύουν από διάφορες λοιμώξεις.
  Zenidol
 • Mustafa
  Το μανιτάρι δεν είναι μια δύσκολη επιχείρηση, περάστε κάπου χωρίς παπούτσια και αυτό είναι! Παρατήρησα αμέσως ότι κάτι δεν πήγε καλά, οπότε δεν το έβαλα και παραγγέλνω το Zenidol. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα φτηνό φάρμακο, αλλά βοηθά πολύ.
  Zenidol
Εκτίμηση Zenidol
4.8
30