Οδηγίες χρήσης Zenidol

Μύκητας στα δάχτυλα των ποδιών και πώς να εφαρμόσετε κρέμα Zenidol

Η θεραπεία του ποδιού του αθλητή με κρέμα Zenidol πραγματοποιείται σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες:

  1. Η κρέμα εφαρμόζεται στο κατεστραμμένο μέρος του δέρματος ή στο πιάτο των νυχιών 2-3 φορές την ημέρα.
  2. Συνιστάται να φοράτε γάντια πριν από τη χρήση για να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα τραυματισμού σε άλλα μέρη του σώματος.
  3. Αφού εφαρμόσετε το Zenidol, πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και απολυμαντικό διάλυμα.

Ο κύριος σκοπός του Zenidol είναι η θεραπεία του ποδιού του αθλητή. Το προϊόν κατασκευάζεται σε σύγχρονα εργαστήρια με νανοτεχνολογικές λύσεις. Χάρη σε αυτά, ο κατασκευαστής μπόρεσε να προσδιορίσει με ακρίβεια την αναλογία ενεργών και επιπρόσθετων στοιχείων. Η πιθανότητα ο ασθενής να υπερβεί τη θεραπευτική δόση είναι σχεδόν μηδενική. Αυτό καθιστά το Zenidol ένα από τα ασφαλέστερα και πιο αποτελεσματικά εργαλεία.

Ενδείξεις και αντενδείξεις για την κρέμα

Αυτές οι οδηγίες έχουν σκοπό να βοηθήσουν τους ασθενείς να κατανοήσουν πώς να χρησιμοποιούν το φάρμακο. Το κύριο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι πώς και πότε να χρησιμοποιείτε το φάρμακο, πότε να μην το χρησιμοποιείτε.

Αφού διαβάσετε τις οδηγίες, θα ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε το φάρμακο για να διασφαλίσετε τη μέγιστη αποτελεσματικότητά του.

Ενδείξεις

Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση διαφόρων μυκητιακών παθογόνων, όπως δερματοφύτων, τα οποία καταστρέφουν τις πλάκες των νυχιών και το δέρμα. Επιπλέον, η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του μύκητα του φοίνικα.

Αντενδείξεις

Η κρέμα δεν συνιστάται εάν υπάρχουν τέτοιες αντενδείξεις:

Αντενδείξεις περιγραφή
Ατομική δυσανεξία στα συστατικά της κρέμας Αλλεργικές αντιδράσεις σε ουσίες που αποτελούν το Zenidol
Ηλικία κάτω των 14 ετών Το φάρμακο δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 14 ετών
Χρήση άλλων αντιμυκητιασικών φαρμάκων Το Zenidol μπορεί να ακυρώσει τις επιδράσεις άλλων αντιμυκητιασικών φαρμάκων (και αντίστροφα) και να προκαλέσει ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο σώμα

Συνήθως, τα άτομα που χρησιμοποιούν την αντιμυκητιακή κρέμα στα πόδια τους δεν παρουσιάζουν παρενέργειες. Ωστόσο, ορισμένοι ασθενείς ενδέχεται να εμφανίσουν τις ανεπιθύμητες ενέργειες που περιγράφονται παραπάνω. Σε περίπτωση αυτών ή άλλων ανεπιθύμητων ενεργειών, είναι απαραίτητο να σταματήσετε τη χρήση του φαρμάκου και να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Ο όρος για την εφαρμογή του προϊόντος καθορίζεται ξεχωριστά. Επομένως, επικοινωνήστε με τον ειδικό μας κατά την παραγγελία Zenidol στην Κύπρο. Η ελάχιστη δυνατή διάρκεια θεραπείας είναι 10 ημέρες. Το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα σύμπλεγμα μαζί με συστηματικούς παράγοντες.

Κατά την παραγγελία μιας κρέμας Zenidol, λάβετε υπόψη τους ακόλουθους κανόνες:

  • Η χρήση του φαρμάκου πραγματοποιείται 2-3 φορές την ημέρα.
  • Όταν χρησιμοποιείτε κρέμα, είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε γάντια.
  • Πλύνετε καλά τα χέρια σας με σαπούνι και νερό μετά την εφαρμογή της κρέμας.

Μπορείτε να παραγγείλετε το φάρμακο σε λογική τιμή στον ιστότοπό μας. Θα παραδώσουμε τα παραγγελθέντα χρήματα γρήγορα στη διεύθυνση που χρειάζεστε. Εάν έχετε απορίες κατά την παραγγελία, επικοινωνήστε με τον ειδικό μας.